logo

Portfolio

Portfolio

Afdruk tot digitale download

Foto kopen?

Alle getoonde foto’s zijn te koop.  Kies hieronder een thema en de foto's verschijnen full screen. Klik vervolgens op het winkelwagentje, in het scherm dat rechts verschijnt, kiest u het gewenste product dat u wilt bestellen. Wilt u meer weten over de producten? Op deze informatie pagina vindt u er alles over.

De foto's

Een fotograaf is zo goed als de resultaten die hij / zij toont. Op deze site vindt u een selectie van mijn fotografische kunsten. De combinatie van fotografie, digitale media en design vormen de basis van mijn werk. In alle facetten staat de creativiteit voorop: het moment, het licht, de sfeer, het object, de achtergrond, de foto en als finishing touch de nabewerking. De juiste combinatie van die elementen samenvoegen tot een mooie plaat is dat waar ik de lol uit haal.

Productinformatie

Er worden verschillende afdruk mogelijkheden aangeboden, alle van hoogwaardig materiaal en een prachtige afdruk opleverend. Veel gebruikte afdrukmaterialen zijn Xpozer, Canvas, Aluminium en Plexiglas. Wilt u meer weten over de producten? Op deze informatie pagina vindt u er alles over.

Slenterend door steden en dorpen, je loopt langs honderden gebouwen waarin mensen hun dagelijkse leven leiden. Soms staat er een raam of deur open en kijk je even naar binnen. Je ziet in een flits taferelen waarin mensen aan het werk zijn of mensen die samen aan tafel zitten te eten. Of juist dat er niemand thuis is behalve de kat.

Facebook
LinkedIn
Instagram